nr tel.: 22 390 91 05

Inne marki
Rzetelnej Grupy

Rzetelny Prawnik Rzetelna Umowa Polityka Bezpieczeństwa Prawo Konsumenckie Rzetelny Konkurs

Polityka Bezpieczeństwa - RODO

Każdy kto gromadzi dane osobowe za pośrednictwem sklepu czy strony internetowej zobowiązany do rejestracji zbiorów danych osobowych zgodnie z Ustawą o ochronie Danych Osobowych. "Polityka Bezpieczeństwa" to wewnętrzny dokument, który musi posiadać administrator danych osobowych.
  • Audyt strony WWW (RODO)

    1600 zł

    Usługa zawiera:

    • Analiza strony WWW pod kątem spełnienia wymogów RODO
    • Przedstawienie wytycznych co do funkcji oprogramowania jakie musi spełniać by być zgodnym z RODO
    • Weryfikacja i poprawa klauzul zgód na stronie WWW
    Chroń firmę przed bezpodstawnymi zarzutami niespełnienia wymogów RODO

    Usługa nie zawiera:

    • poprawy lub opracowania polityki prywatności
    • poprawy lub opracowania regulaminów
  • Polityka Bezpieczeństwa

    1299 zł

    Usługa zawiera:

    • Politykę Bezpieczeństwa Danych Osobowych,
    • Wzory dokumentów - w oparciu o przepisy i obowiązki informacyjne RODO, w tym formularze, klauzule, upoważnienia, instrukcje Zarządzania Systemem Informatycznym, który obsługuje przetwarzanie danych, wzór umowy powierzenia - 14 załączników
    Wykaż się należytą starannością wdrożenia wymogów RODO w firmie
  • Wsparcie ADO / IOD

    indywidualna wycena

    Zapytaj o ofertę

    Wsparcie dla ADO/IOD:

    • przygotowanie i bieżąca aktualizacja dokumentacji w zakresie ochrony danych osobowych,
    • bieżąca ocena zgodności systemu ODO z przepisami prawa,
    • zarządzanie upoważnieniami do przetwarzania danych osobowych,
    • doradztwo w zakresie wzorów dokumentów pod kątem właściwej realizacji obowiązków informacyjnych - klauzule w dokumentach w zakresie ODO,
    • wsparcie podczas nadzorowania bieżących procesów przetwarzania danych osobowych,
    • udział podczas kontroli UODO

Dlaczego my?

  • Gwarancje

    Gwarancje

    Bierzemy pełną odpowiedzialność za przygotowane dokumenty. Z nami masz pewność, że Twój e-biznes jest zgodny z przepisami.
  • Aktualizacje

    Aktualizacje

    Nasi prawnicy monitorują rejestr klauzul niedozwolonych i zmiany w prawie - dlatego możesz skupić się na prowadzeniu swojego e-biznesu.
  • Profesjonalizm

    Profesjonalizm

    Jesteśmy pierwszą firmą, która wprowadziła Platformę Certyfikowanego Regulaminu. Wspieramy bezpieczeństwo Twoje oraz Twoich Klientów.